Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Ca urmare a renovarii complete a hotelului in 2011, hotelul Orlov a fost clasificat la 3* si redenumit Hotel Sandy Beach 3*. In afara de avantajul de a fi renovat, hotelul beneficiaza de o pozitie privelegiata in statiunea Albena.

Descriere :

Ca urmare a renovarii complete a hotelului in 2011, hotelul Orlov a fost clasificat la 3*** si redenumit Hotel Sandy Beach 3***. In afara de avantajul de a fi renovat, hotelul beneficiaza de o pozitie privelegiata in statiunea Albena. 

Localizare :

Hotelul Sandy Beach este situat in centru statiunii Albena, la 50 de metri de plaja. In apropierea hotelului sunt numeroase magazine, restaurante si baruri. Centrul statiunii Nisipurile de Aur se afla la 13 km, iar cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 1,2 km. 

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie: restaurant principal, taverna (restaurant cu preparate traditionale bulgaresti), lobby bar, WI-FI in lobby (contra cost), snack bar, birou de schimb valutar, piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri gratuite (in limita disponibilitatilor), sectiune pentru copii la piscina, bar la piscina, teren de joaca pentru copii, zona de animatie, amfiteatru. Gratuit: tenis de masa, darts, bocca, sah, 2 sezlonguri si o umbrela / camera, la piscina si pe plaja. 

Facilitati camere:

Camerele sunt mobilate modern si dispun de aer conditionat individual, grup sanitar propriu cu dus si uscator de par, telefon, TV satelit, balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie