Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BRILLIANT HOLIDAYS RESORT(ADULTS ONLY)


Descriere

Brilliant Holiday Resort-Adult Only-este o experienta de viata pentru adultii care doresc lux, experienta gastronomica si doresc sa se desprinda de viata cotidiana.

Localizare

Hotel Brilliant Holiday Resort Adults Only este un hotel tip boutique situat la 350m de plaja. La 100 de m de hotel se afla o statie de autobuz. Orasul Corfu si Aeroportul din Corfu se afla la aproximativ 30-32km departare.

Facilitati Hotel

Recepție 24h, piscină exterioară, sală de fitness, parcare gratuită, servicii medicale, închirieri auto, restaurant, bar.

Facilitati camere

Hotelul detine 48 de camere în total. Toate camerele au balcon sau terasă, baie cu cadă sau duș, aer condiționat controlat individual, TV prin satelit, mini-frigider, seif (gratuit), uscător de păr și articole de toaletă în baie și Wi-Fi gratuit în camere și în toate zonele ale hotelului.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (brilliantresortcorfu.com) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.