Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POPI STAR HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Popi Star este situat in Gouvia, la 200 m de plaja si la doar 5 minute de mers pe jos de numeroase restaurante care servesc mancaruri locale. Corfu Town se afla la 7 km distanta si aeroportul – la 6 km.

Facilitati Hotel

Personal multilingv, aer conditionat, camere de familie, conexiune gratuita la internet (zone publice), parcare gratuita, restaurant, bar la piscina, snack bar, room service, receptie deschisa nonstop, spalatorie, fax/copiator, tenis de masa, teren de joaca pentru copii, piscina in aer liber, gradina, terasa la soare, babysitting, zona pentru fumatori.

Facilitati camere

Toate cele 70 de camere au balcon cu vedere la gradina sau piscina, frigider, televizor, uscator de par, seif, aer conditionat, baie privata si articole de toaleta.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.popistar.com/en) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
AC ( aer conditionat )
Babysitting
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h