Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ENCANTO BEACH GRIFID HOTEL


Descriere

Encanto Beach Grifid Hotel își desfășoară frumusețea sa pe faleza vibrantă a stațiunii Nisipurile de Aur, cu o panoramă încântătoare asupra mării ce se desfășoară în fața ochilor oaspeților săi. Plasat strategic, la doar un kilometru nord de centrul animat al stațiunii, acest loc de refugiu oferă o ambianță calmă și relaxantă, departe de agitația urbană. Încântările și confortul sunt la ordinea zilei, datorită facilităților diverse și serviciilor de înaltă calitate, menite să îndeplinească toate dorințele și nevoile oaspeților.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă variată de facilități și opțiuni culinare pentru toate gusturile, inclusiv un restaurant principal cu terasă la soare și vedere la mare, un restaurant à la carte italian, un restaurant a-la-carte specializat în opțiuni sănătoase pentru detoxifiere, un restaurant cu gustări și un restaurant a-la-carte pe plajă. Oaspeții se pot relaxa la patiserie, barul din hol, barul de pe plajă, sky barul și barul de pe acoperișul de lângă piscina Infinity. În plus, hotelul oferă un mini club pe plajă pentru copii și o sală de conferințe cu vedere panoramică la mare pentru evenimente, alături de facilități precum etajul acvatic, circuitul Spa, etajul Vitality, o sală de fitness cu vedere la mare, o piscină infinită cu terasă la soare și una interioară cu acoperiș de sticlă și perete detasabil. De asemenea, există o mini piscină pentru copii cu tobogane și diverse activități sportive, cum ar fi gimnastica, zumba, boccia, darts, aerobic și volei pe plajă.

Facilități camere

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizor, telefon, minibar, seif, baie duș/cadă, uscător de păr și balcon.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie