Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BSA GRADINA HOTEL


Descriere



Localizare

Hotel Gradina este situat in Nisipurile de Aur, la 200 de metri de plaja si 200 de metri de centrul statiunii. De asemenea, in apropiere, oaspetii pot regasi o statie de autobuz.

Facilitati hotel

Renovat partial in 2022, hotelul Gradina pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: lifturi, receptie, seif la receptie (contra cost), rent a car, birou schimb valutar, room service (contra cost), aer conditionat, servicii de spalatorie si calcatorie (contra cost), restaurant principal, lobby bar, bar la piscina, Wi-Fi gratuit in zonele publice si in camere, asistenta medicala (contra cost), magazin, loc de joaca pentru copii, piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, fitness, tenis de masa, darts, biliard (contra cost), sala, sauna (contra cost), masaj (contra cost), acces exclusiv la sezlonguri si umbrele pe o plaja privata din cadrul Complexului Riviera Holiday (o umbrela si doua sezlonguri/camera), bauturi alcoolice de import (contra cost), bauturi racoritoare (contra cost), late check-out/early check-in (contra cost), parcare (contra cost, disponibilitate limitata). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer conditionat, televizor LCD, birou, mini bar (frigider in apartamente), telefon, Wi-Fi gratuit, terasa, baie cu dus. De la receptie oaspetii pot solicita, gratis, uscator de par si fier de calcat. Apartamentele dispun de chicineta utilata - cuptor cu microunde si tacamuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Asistenta medicala
Rent-a-car
Recepție 24h

Locatie