Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BSA HOLIDAY PARK


Descriere



Localizare

Hotelul Holiday Park este situat in statiunea Nisipurile de Aur, in apropiere de centru si la aproximativ 600 m de plaja.

Facilitati hotel

Partial renovat in perioada 2021-2022, hotelul Holiday Park pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: lift, receptie, posibilitate inchiriere seif la receptie (contra cost), piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii cu tobogan, restaurant principal cu terasa, par la piscina, lobby bar, Wi-Fi gratuit in zonele publice si in camere, 2 locuri de joaca pentru copii, programe de animatie pentru copii, baby cot (gratuit, la cerere), meniu special pentru copii, mini disco, umbrela si sezlonguri la piscina, programe de animatie (ziua si seara, de 6 ori/saptamana), tenis de masa, teren multifunctional (fotbal, volei - gratuit), parcare (contra cost). Anumite bauturi sunt contra cost: bauturi alcoolice de import, cocktail-uri, bauturi imbuteliate, fresh, espresso. Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de baie cu dus si uscator de par, TV, telefon, aer conditionat, Wi-Fi gratuit, mini bar, balcon. Balcoanele au vedere la piscina sau la gradina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )
Lift
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Loc de joaca pt copii
Sporturi

Locatie