Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAREA SENTIDO HOTEL


Descriere

Renovat integral in 2017, Hotelul Marea Grifid 4*(ex. Sentido) din Nisipurile de Aur si ofera conditii de cazare de exceptie in camere mobilate elegant, in culori vii si calde. Elegant si modern, cu facilitati multiple si cu servicii de inalta calitate, este un hotel destinat turistilor pretentiosi ce isi doresc o vacanta la mare in conditii de confort, lux si rafinament.

Descriere :

Renovat integral in 2017, Hotelul Marea Grifid 4*(ex. Sentido) din Nisipurile de Aur  si ofera conditii de cazare de exceptie in camere mobilate elegant, in culori vii si calde. Elegant si modern, cu facilitati multiple si cu servicii de inalta calitate, este un hotel destinat turistilor pretentiosi ce isi doresc o vacanta la mare in conditii de confort, lux si rafinament.

Localizare :

Hotelul se afla pe aleea principala a statiunii, in imediata apropiere a plajei si la cca 800m de zona comerciala.

Facilitati hotel:

Hotel Grifid Marea dispune de receptie cu centru de schimb valutar, zona de lobby cu bar, Blue bar cu terasa panoramica, bar la piscina, bar pe plaja, restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscine, centru Spa cu piscina interioara incalzita, baie cu aburi, sauna, fitnes, pilates, zumba, tratamente de infrumusetare, mini- club si mini –disco pentru copii, animatie, spectacole, muzica live, plaja privata cu sezlonguri si umbrele, Wi-Fi, parcare.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie cu cabina de dus, uscator pentru par, cosmetice de baie premium, telefon, Wi-Fi (gratuit), seif (contra cost), TV LCD satelit, aer conditionat, minibar (apa minerala, sucuri, bere - se reumple zilnic), pardoseala cu parchet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie