Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pliska Golden Sands


Descriere

Acest hotel reprezinta o alegere ideala pentru turistii care doresc o vacanta de relaxare intr-un cadru linistit, aflandu-se intr-o zona cu foarte multa verdeata, dar si cu acces facil catre zona animata a statiunii. Hotel beneficiaza de o arhitectura exterioara deosebita si un design interior foarte atractiv.Localizare
Acest hotel este localizat in partea de sud statiunii Nisipurile de Aur la o distanta de 300 m de plaja, aproape de principala artera comerciala a statiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acest hotel isi intampina oaspetii intr-o receptie foarte spatioasa, cu program de functionare de 24 de ore, room service si centru de relaxare, sala de conferinte. Pe langa aceste facilitati, hotelul ofera o piscina, tenis de masa, sala de fitness, internet café si internet wireless in lobby bar si cafenea. La cerere , se pot oferi  urmatoarele: seif, servicii postale, centru de distribuire a presei, magazin.