Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Primasol Sunrise


Descriere

Hotelul a fost renovat in anul 2008, ofera camere cu vedere la mare si se afla in mijlocul unui parc inconjurat de copaci. Localizare
Este situat la numai 350 de metri de centrul statiunii si de plaja si la 500 de metri de plaja din Nisipurile de Aur. La 10 km se afla Statiunea Albena, iar centrul orasului Varna, cu numeroase oportunitati pentru cumparaturi, restaurante si divertisment este la 17 km. Se poate ajunge cu masina (5 minute) la renumita Manastire Aladja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul are un restaurant cu o terasa, precum si un bar in hol, cu acces gratuit la internet Wi-Fi., lobby bar, snack bar, bar la piscina, piscina interioara si exterioara, jacuzzi, sauna, masaj, aromaterapie, centru spa, salon de infrumusetare, sala fitness, tenis de masa, biliard, teren de tenis, darts; facilitati copii: bufet pentru copii, patut in camera, scaun inalt la masa, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, miniclub (4-12ani), plaja este cu nisip, publica, umbrele si sezlonguri cu plata, la piscina umbrele si sezlonguri fara plata. Este posibila parcarea privata la proprietate (nu este necesara rezervare) si costa 4 EUR pe zi. Echipa de animatie organizeaza diverse activitati pentru adulti, precum si pentru copii, inclusiv jocuri sportive, concursuri sau dans. Exista un club PrimaKids pentru cei mici, iar oaspetii pot juca tenis, volei sau fotbal. In plus, hotelul ofera gimnastica acvatica, darts, biliard si alte activitati.