Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Sunny Beach


Descriere

Facilități camere
Apartamentele si camerele au un design modern si ofera toate facilitatile necesare unui confort sporit. Fiecare camera in parte este dotata cu minibar, balcon, uscator de par, aer conditionat, TV, telefon, seif, balcon cu vedere la mare sau la parc.

Localizare
Hotelul Iberostar Sunny Beach este un complex hotelier all inclusive situat la 70 de metri fata de plajele Sunny Beach ale Bulgariei, pe malul Marii Negre.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Iberostar Sunny Beach este ideal pentru familiile cu copii sau pentru cei care doresc sa sa isi petreaca timpul explorand plaiurile Bulgariei, fiind unul dintre cele mai solicitate hoteluri din Sunny Beach. Ofera turistilor o serie de facilitati precum: restaurante cu preparate din bucataria locala si internationala, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara, piscina pentru copii, piscina interioara, sala de fitness, sauna si masaj, solar, jacuzzi la piscina exterioara, teren de joaca pentru copii, sala de conferinte, centru de afaceri, internet cafe (contra cost), internet wireless (gratuit), birou de schimb valutar, biliard, mese de tenis, terenuri de tenis, magazine, coafor, seif, spalatorie, restaurante, baruri, parcare cu plata (locuri limitate). La un km distanta se afla un parc acvatic, iar centrul vechi al orasului Nesebar se afla la 5 km.