Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Petros este nou construit si combina stilul traditional cu cel modern, fiind cea mai buna alegere pentru o vacanta relaxanta si de neuitat pe una din cele mai frumoase insule din Marea Ionica. Dotari camera TV , Seif, Mini-bar / Mini-frigider, Balcon / Terasa, Aer conditionat in camera Dotari hotel Umbrele si sezlonguri pentru piscina, Sporturi, Seif, Schimb valutar, Room service, Receptie 24h, Piscina exterioara, Parcare, Loc de joaca pt copii, Bar, AC ( aer conditionat ) Facilitati camere Camerele hotelului sunt dotate cu minibar (contra cost), baie cu dus, seif (contra cost), TV, telefon, aer conditionat (contra cost), balcon. Facilitati hotel Magazin de suveniruri si bijuterii, restaurant, piscina, sezlonguri cu umbrele, piscina pentru copii, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, snack –bar, TV, biliard, jocuri video, seif, aer conditionat, parcare.Facilitati camere
Camerele hotelului sunt dotate cu minibar (contra cost), baie cu dus, seif (contra cost), TV, telefon, aer conditionat (contra cost), balcon.

Facilitati hotel
Magazin de suveniruri si bijuterii, restaurant, piscina, sezlonguri cu umbrele, piscina pentru copii, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, snack –bar, TV, biliard, jocuri video, seif, aer conditionat, parcare.

Localizare
Hotelul Petros este situat la 4km de centrul orasului Zante, in statiunea Tsilivi, si la o distanta de 600 m de plaja cu nisip.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Seif
Schimb valutar
Room service
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie