Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMAS GUL BEACH


Descriere

Complexul all inclusive Armas Gul Beach se află la doar câţiva paşi de malul mării şi pune la dispoziţie o piscină în aer liber, un mic parc acvatic și o terasă cu vedere la Marea Mediterană. Oaspeţii au acces direct la zona de plajă privată. Parcarea este gratuită.

Localizare

Centrul oraşului Antalya se află la 40 km de proprietate, iar Aeroportul Antalya este la 50 km.

Facilitati Hotel

Complexul pune la dispoziţie un centru de fitness, o saună și o baie turcească. Oaspeții se pot relaxa cu servicii de masaj și tratamente de înfrumusețare sau se pot distra jucând darts şi tenis de masă. Cei mici au la dispoziţie un loc de joacă pentru copii.

Serviciile în regim all inclusive includ mic dejun tip bufet, prânz şi cină. De asemenea, oaspeții pot gusta diverse mâncăruri la restaurantul à la carte sau se pot relaxa cu o băutură la bar.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Armas Gul Beach au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar și baie privată cu duș, cadă, uscător de păr. Unele balcoane oferă vedere la mare, iar altele au vedere la uscat.Toate camerele de la Armas Gul Beach au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar și baie privată cu duș, cadă, uscător de păr. Unele balcoane oferă vedere la mare, iar altele au vedere la uscat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.