Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arsi Paradise Beach Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la Alanya, chiar pe plajă.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Un serviciu de spălătorie le stă la dispoziție clienților. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.

Locul de cazare

Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu o zonă pentru copii invită la o baie plăcută și relaxantă. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Activitățile cu plată de petrecere a timpului liber în unitatea de cazare includ volei de plajă, tenis de masă și biliard. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un restaurant stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.