Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel istoric pentru așteptări ridicate, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Antalya, la doar 200 de m de o plajă cu nisip. Cele mai apropiate conexiuni la sistemul local de transport în comun se află la o distanță de aproximativ 1 km. Până la aeroportul Antalya (AYT) sunt aproximativ 12 km.

Dotări

Hotelul oferă 36 de camere de nefumători pe 3 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Printre facilitățile unității de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, o saună și un solariu. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie