Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa


Descriere

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa este un hotel cu o arhitectura deosebita ce pune la dispozitia oaspetilor sai toate facilitatile necesare pentru vacante reusite.Localizare
Hotelul Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa se află pe plaja Side-Kumkoy, la 65 km de aeroportul internaţional şi la 70 km de centrul Antalyei. Hotelul este construit pe o suprafaţă de 50 000 mp, din care 23 000 mp sunt alocaţi construcției iar 27 000 mp cuprind grădini luxuriante, câștigând pe parcursul anilor mai multe premii de excelență.

Plaja
Plaja hotelului este privata, cu nisip fin, premiata cu Blue Flag, avand 180 m lungime si 110 m latime. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Facilitati pentru copii
Piscina cu tobogane, mini club (4-12 ani) cu teren de joaca special amenajat, meniu special pentru copii servit in restaurantul Kid’s Kingdom.

Piscina
Hotelul detine 4 piscine pentru adulți, piscina cu tobogane, piscina interioara neincalzita pe timpul sezonului, baruri langa piscine. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Sport si agrement
Hotelul deține un centru SPA complet echipat, centru de sanatate si infrumusetare, baie cu aburi, baie turceasca, sauna, centru de fitness, toate oferite oaspetilor fara plata. Activitati faraplata: 8 terenuri de tenis, teren de squash, echipament de squash, volei pe plaja, tenis de masa, polo, aqua aerobic, boccia, darts, tir cu arcul, pilates, yoga, biliard. Sunt contra cost: nocturna pentru terenul de tenis, echipamentul de tenis si lectiile de tenis, jet ski-ul, banana, parasailingul, ski pe apa,canoe, hidrobicicleta, surfingul. Atat seara cat si in timpul zilei exista un program de animatie, iar noaptea oaspetii se pot relaxa la barurile hotelului si in clubul de noapte

Facilitati hotel
Hotelul dispune de mai multe restaurante: Panorama- restaurantul principal, Waterfall- restaurant unde puteți servi pranzul, Phaselis- barbeque, 3 restaurante a la carte: Halikarnas (pescaresc), Ehl-I Keyf (turcesc), l’Aspendos (Italian)- toate necesita rezervare in prealabil. Pe timpul zilei puteti servi gustari la unul din barurile hotelului si la patiserie. Exista si meniu special pentru copii în restaurantul Kid’s Kingdom. Alte facilitati: receptie 24h, internet wireless, coafor, internet café, spalatorie si curatatorie chimica, room service, centru de cumparaturi, sala de jocuri, sala de conferințe, sala pentru evenimente.

Facilitati camere
Hotelul are o capacitate de 355 camere, din care 206 camere standard, 58 camere cu terasă, 51 camere deluxe cu terasa, 9 camere deluxe pentru tinerii casatoriti si 35 apartamente. Camerele sunt dotate cu mocheta sau parchet, aer condiționat centralizat, TV LCD satelit si canale de muzica, minibar, seif, telefon direct, detector de fum, baie cu uscator de par si cada, balcon. Exista camere pentru nefumatori si camere pentru persoanele cu dizabilitati.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Receptie 24h
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie