Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOUBLETREE BY HILTON KEMER


Descriere

Hotelul, care este planificat să deschidă începutul anului 2018, va avea o plajă privată mare, șase restaurante, patru baruri, piscine interioare și în aer liber, centru spa, centru de fitness, teren de tenis și trei săli de conferințe.

Localizare

Centrul orașului Kemer se află la 1 km de DoubleTree By Hilton Antalya-Kemer. Aeroportul din Antalya este situat la 45,1 km de proprietate.

Facilitati Hotel

În hol există localul Mickey Brown’s Coffee/Bar unde se poate savura o cafea delicioasă preparată de personal bine instruit. Sunt puse la dispoziţie 4 restaurante à la carte care oferă preparate italiene, din peşte şi orientale/marocane şi grătar. Localul elegant de inspiraţie europeană Fresh Kitchen Food Restaurant serveşte preparate gourmet tip bufet. Hotelul DoubleTree by Hilton Antalya-Kemer oferă, de asemenea, 9 baruri de cocktail sau băuturi.

Facilitati Camere

Fiecare dintre camerele moderne de la DoubleTree by Hilton Antalya-Kemer este dotată cu TV cu ecran plat și facilități gratuite pentru cafea și ceai, precum și cu WiFi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.