Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS DOWNTOWN ANTALYA


Descriere

Acest hotel de 5 stele se află în mijlocul grădinilor exotice din parcul cultural Atatürk, lângă plaja Konyaaltı, având vedere la mare și la Munții Taurus. Hotelul are 3 opțiuni de luat masa, piscină tip lagună și serviciu de transfer gratuit la plajă. Plaja Konyaaltı este la 300 de metri. Rixos Downtown Antalya este o proprietate cu certificare ecologică. La rezervarea unui pachet turistic in perioada 15.02.2024-05.03.2024 la Rixos Hotels și la un sejur între 01/04/2024 și 30/10/2024, cu un sejur minim de 7 nopți, se oferă transferurile Imperial Service Luxury, care includ: 1. Upgrade de transfer de grup la transfer individual în mașini de lux (Mercedes clasa S, Mercedes clasa E, Mercedes VIP VITO, Mercedes VIP sprinter). 2. Întâmpinarea oaspeților cu plăcuțe cu numele, de către Imperial Guest Assistances. 3. Însoțirea oaspeților până la mașină și ajutor cu bagajele. 4. Kit de bun venit. 5. Pentru agenții, din momentul confirmării cererii și până la finalul turului, este pusă la dispoziție o linie specială whats app (de la 09:00 la 18:00) pentru întrebările și dorințele oaspeților (trebuie solicitată de la departamentul de rezervări). 6. Pentru oaspeții în timpul șederii în vacanță în perioada 01/04/2024 - 31/10/2024, se pune la dispoziție VIP Advisor 7/24.

Localizare

Muzeul Antalyei este la 10 minute de mers pe jos. Aeroportul Antalya se află la 20 km de Rixos Downtown.

Facilitati Hotel

Rixos Lounge are terasă panoramică şi oferă preparate internaţionale într-un cadru elegant. Hotelul are mai multe baruri care servesc cocktailuri exotice şi gustări uşoare.

Pentru cei care doresc să se menţină în formă, hotelul luxos Rixos Downtown pune la dispoziție o sală de sport modernă şi 2 terenuri de tenis. La centrul spa, oaspeții se pot destinde în baia turcească sau pot beneficia de un masaj relaxant. Rixos Downtown oferă transfer gratuit la Land of Legends în anumite zile în timpul săptămânii

Facilitati Camere

Camerele luminoase sunt decorate cu materiale bogate şi au balcon privat cu vedere la Antalya sau la Marea Mediterană. De asemenea, acestea au TV cu ecran plat cu canale prin satelit și zonă de relaxare cu canapea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.