Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC DELUXE GOLF BELEK


Descriere

Situat pe malul râului, într-o pădure de pini, acest complex de lux oferă 9 piscine în aer liber, 2 piscine interioare, parc acvatic cu tobogane de apă și centru spa și de fitness cu servicii complete. Complexul are plajă privată, cu lungimea de 1 km, într-o zonă retrasă. Titanic Deluxe Belek oferă camere moderne, cu un TV LCD, aer condiționat centralizat și minibar cu băuturi alcoolice și nealcoolice gratuite. Toate camerele au balcon cu vedere la grădină. De asemenea, unele oferă vedere la râu. Complexul are restaurant tip bufet, cu bufet pentru copii, și 4 restaurante à la carte care servesc mâncăruri selectate turce și italiene și specialități din fructe de mare. De asemenea, complexul are mai multe baruri.

Localizare

Aeroportul Antalya se află la 30 km de complex. Cartierul Kaleici este la mai puțin de 40 km.

Facilitati Hotel

Complexul are restaurant tip bufet, cu bufet pentru copii, și 4 restaurante à la carte care servesc mâncăruri selectate turce și italiene și specialități din fructe de mare. De asemenea, complexul are mai multe baruri.

Oaspeții se pot relaxa la baia turcească sau să opteze pentru o excursie privată cu barca pe râu. Centrul spa mare are zone interioare și în aer liber. De asemenea, Titanic Deluxe Belek oferă teren de sport privat în apropiere, cu 8 terenuri de tenis și 3 terenuri de fotbal profesionist, cu suprafața cu iarbă.

Facilitati Camere

Titanic Deluxe Belek oferă camere moderne, cu un TV LED, aer condiționat centralizat și minibar cu băuturi alcoolice și nealcoolice gratuite. Toate camerele au balcon cu vedere la grădină. De asemenea, unele oferă vedere la râu.

Cina Revelion

Cina de Revelion inclusa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.