Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB


Descriere

Ulusoy Kemer Holiday Club pune la dispoziţie o varietate de facilități special concepute pentru copii, având un miniclub cu cinema și o varietate de jocuri pentru cei mici. Proprietatea include, de asemenea, piscine şi tobogane de apă pentru copii.

Localizare

Centrul oraşului Kemer se află la 9 km de Ulusoy Kemer Holiday Club. Aeroportul Antalya este la 85 km.

Facilitati Hotel

Acest complex este situat pe coasta oraşului Kemer şi pune la dispoziţie o plajă privată cu nisip şi debarcader. Proprietatea este înconjurată de o grădină plină de verdeaţă şi include piscine în aer liber, un centru de fitness şi o baie turcească. Proprietatea oferă un restaurant dedicat pentru copii, un loc de joacă, dar şi activități creative ca pictura pe față, cursuri de gătit, ateliere de artizanat și jocuri ale minţii.

La cerere și la un cost suplimentar, proprietatea oferă servicii de babysitting și cărucioare pentru copii. Pătuțurile de copii și scaunele înalte pentru copii sunt puse la dispoziţie gratuit. Alte facilitățile pentru copii includ încălzitor de biberoane și blender pentru prepararea hranei.

 

Facilitati Camere

Camere luminoase, cu aer condiţionat, frigider şi TV prin satelit. Toate au balcon cu vedere la grădină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.