Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2939 hoteluri

Kemer, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul Crystal De Luxe ofera turistilor sai toate serviciile si facilitatile necesare petrecerii unei vacante relaxanteServicii masa Hotelul vine in intampinarea oaspetilor sai cu un nou concept de masa Ultimate All Inclusive ce cuprinde servicii . . .

Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul este situat la 35 km de aeroport la 40 km de centrul orasului Antalya la 2 km de Belek pe malul marii Este construit in anul 2007 pe o suprafata totala de 91 000 mp Hotelul este compus dintr-o cladire principala cu 4 nivele cladirea Family . . .

Lara, Turcia

Hotel situat in Lara pe plaja la o distanta de 9 km fata de aeroportul din Antalya 12 km de central orasului si 1 km fata de spital A fost deschis in anul 1986 iar ultima renovare a fost facuta in anul 2007Hotelul dispune de un numar de 550 camere di . . .

Lara, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul s-a deschis in anul 2013 si este situat la 14 km de aeroportul din Antalya si la 16 km de centrul orasului Antalya Hotelul are 896 camere dispuse in 8 cladiri cu 2 lifturi in fiecare cladire Are urmatoarele tipuri de camere Standar . . .

Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Calista Luxury este situat in Belek in mijlocul unei paduri de pini si se intinde pe o suprafata de 12 hectare Este la o distanta de 27 km Fata de aeroport la 35 km de Antalya si la 4 km de centrul statiuniiTuristii cazati minim 7 nopti la Calista Lu . . .

Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul este situat in Belek la 45 km de centrul orasului Antalya si 35 km de aeroport Hotelul dispune de un numar de 358 camere distribuite in cladirea principala si in cladirea Garden anexa In cladirea principala sunt 205 camere standard dintre . . .

Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul este situat in statiunea Belek la 40 km de aeroportul Antalya lla 1 km de Bogazkent si la 5 km de centrul statiunii Belek Hotelul s-a deschis in 2011 si are un total de 230 de camere repartizate in cladirea principala care are 5 etaje si in . . .

Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul a fost deschis in 2011 si este situat in Belek la 40 km fata de aeroportul Antalya si la 5 km fata de centrul statiunii Hotelul este localizat pe plaja si este construit pe o suprafata de 23000 mp Hotelul dispune de 304 camere dintre care . . .

Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul se afla in Belek la 45 km de centrul orasului si 35 km de aeroportul din Antalya si se intinde pe o suprafata de 200000 mp 80 din camere au vedere la mare sau vedere partiala la mare Hotelul dispune de un corp principal de . . .

Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul este situat la 5 km de localitatea BelekBogazkent la 40 km de aeroportul din Antalya si la 50km de centrul orasului Antalya Hotelul este format din 2 cladiri cladirea principala main building si cladirea deluxe Standard Land View . . .

Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul este situat la 5 km de Belek si la 40 km de Aeroportul din Antalya Este construit pe o suprafata de 58 000 m2 si deschis 2014 Hotelul are o capacitate de 612 de camereBest price room - vedere catre gradina camera este dotata cu aer condition . . .

Lara, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul este situat la 14 km de aeroport si la 9 km de centrul orasului Antalya Hotelul este la 330 m de plaja si este deschis in Mai 2013 Hotelul are 4 corpuri de cladire cu 348 camere in total Camerele low cost sunt camere standard la care . . .

Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul este situat in Belek la 35 km de aeroportul din Antalya si la 40 km de centrul orasului Antalya Deluxe Room Land View 40mp camere cu vedere la gradina localizate in cladirea principala si in cladirile terasate ale complexului Au mini bar . . .

Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul este situat pe plaja in zona Belek la 33 km fata de aeroportul din Antalya si la 3 km de centrul statiunii Belek Hotelul a renovat in 2016 numai camerele din cladirea principala Camerele din club room nu sunt renovate - 282 camere club . . .

Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Hotelul este situat la 25 km de aeroportul international Antalya si 7 km de Belek Hotelul dispune de 282 camere standardCamera standard - camera standard modern mobilate au o dimensiune de 20 mp si dispun de aer conditionat TV prin satelit seif uscat . . .