Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMBROSIA HOTEL


Descriere

Hotelul Ambrosia se află în Bitez și oferă cea mai mare plajă privată din localitate. Oraşul Bodrum se află la 7 km. Proprietatea pune la dispoziție numeroase facilități pentru sporturi acvatice, 3 restaurante, 5 baruri, dar și o piscină pentru adulți și una pentru copii.

Localizare

Proprietatea oferă parcare privată gratuită și se află la 40 km de Aeroportul Internațional Bodrum. Oraşul Bodrum se află la 7 km.

Facilitati Hotel

Hotelul include o baie turcească, o saună și o cadă cu hidromasaj. De asemenea, e disponibilă un meniu complet de tratamente, care include aromoterapie, masaj medical și shiatsu. Cei care vor să se mențină în formă au la dispoziție o sală modernă de gimnastică. Hotelul Ambrosia pune la dispoziție un restaurant pe malul mării, de unde puteţi admira apusurile romantice din golfului Bitez. Pe lângă preparatele turcești, oaspeții pot opta pentru meniul generos cu gustări şi pot savura o băutură la barul de pe plajă sau la cel de lângă piscină.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare de la Ambrosia au aer condiționat și balcon privat. În plus, hotelul oferă WiFi gratuit în toate zonele sale publice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.