Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ITHEA SUITES


Descriere

Amplasat pe dealurile vestice ale insulei Corfu, Ithea se afla in mijlocul unei livezi de maslini, inconjurat de mitologie antica si peisaje mediteraneene. Proprietatea ofera camere spatioase cu vedere panoramica la Marea Ionica. Plaja cu steag albastru se afla la doar 2 minute distanta, Aeroportul International Corfu la 11 km. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Proprietatea este amplasata pe dealurile vestice ale insulei Corfu, la malul Marii Ionice, la 11 km distanta de Aeroportul International din Corfu. Plaja cu steag albastru se afla la 150 m distanta fata de proprietate. In aceasta zona se afla 1.5 km un teren de golf cu 18 gauri, AquaLand la 5 km , dar si muzee, biserici, ruine si nenumarate plaje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camerele spatioase ce ofera vedere panoramica la mare sunt dotate cu mobilier modern, aer conditionat, balcon , minibar, telefon, TV prin satelit, uscator de par, birou, scaune, seif, zona de luat masa, garderoba / dulap.