Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marbella Corfu Hotel


Descriere

Hotel de lux situat pe plaja, cu design rafinat, vederi minunate spre mare, camere spatioase si confortabile, restaurante si baruri, piscine, sali de conferinta, centru Spa, club pentru copii, activitati sportive si programe de animatie, servicii excelente. Alegerea ideala pentru o vacanta exclusivista.

Localizare:

Hotelul se afla pe malul marii, in statiunea Agios Ioannis, principalul oraș al Insulei Corfu este la 17 km de complex. Aeroportul Internațional Corfu este situat la 30 de minute de mers cu mașina.

Website:

https://www.marbella.gr/

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de un restaurant principal, restaurant a la carte, bar si restaurant la piscina, taverna, snack bar, club de noapte, piscina, piscina pentru copii, terenuri de tenis, 2 sali de conferinta, posibilitate practicare sporturi acvatice, magazine, coafor, spatiu de acces internet, facilitate room-service, spalatorie, program animatie. Turistii pot profita de internet Wi-Fi gratuit în toate camerele și zonele publice sau pot vizita colțul internetului pentru a se conecta, pot folosi centrul de schimb valutar situat în resort și cumpăra câteva cadouri, bijuterii, haine și pantofi pentru cei dragi din colțul de cumpărături al resortului.

Resortul beneficiaza de piscine, interioara si exterioara cu sectiune pentru copii si tobogane, jacuzzi exterior, tenis, baschet, volei pe plaja, sala de fitness, sala de gimnastica, gimnastica in apa, lectii de dans, drumetii, sporturi nautice. La piscine, sezlongurile si umbrelele sunt gratuite, si prosoapele sunt cu plata.

Plaja privata de nisip, dar si cu ponton. Sezlongurile, umbrelele la plaja sunt gratuit.

Facilităţi camere:

Hotelul oferă camere standard, superioare, family, suite şi junior standard. Toate camerele includ conexiune la internet Wi-Fi, TV prin satelit, radio-canal, telefon, mini-bar la cerere, uscător de păr, aer condiționat, seif, facilități pentru prepararea de ceai si cafea.

Hotelul este compus din corpuri centrale si bungalow-uri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie