Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fereniki Beach


Descriere

Fereniki Beach Resort & Spa este situat pe plaja de nisip din satul Georgioupolis, la 34 km de Chania. Acest hotel ofera camere confortabile și apartamente renovate recent, restaurant, bar, piscine exterioare, precum și un spa modern cu o piscină interioară. Fereniki Beach Resort & Spa oferă o selecție de facilități și servicii de calitate, astfel încât să vă puteți bucura de vacanța linistita fara griji.

Localizare
Hotelul se afla la doar 100 m de plaja cu nisip fin, la 300 m distanta de Georgioupolis.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de receptie in cladirea principala, lobby, internet café, lounge cu TV prin satelit si bar, 3 piscine exterioare si o piscina separata pentru copii. Sezlongurile si umbrelele sunt incluse in pret. Pentru copii: piscina, teren de joaca. In cladirile metropolitane de langa plaja se afla restaurantul hotelului si terasa acestuia. Centrul spa cu jacuzzi, piscina interioara, sauna, masaj (contra cost).

Facilitati camera
Camerele sunt echipate cu telefon, TV prin satelit, seif, frigider, incalzire (aer conditionat contra cost), cada sau dus si balcon/ terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.