Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL WHITE PALACE


Descriere

Hotelul este nou cu design minimalist, in nuante de pastel, ofera servicii impecabile pentru a crea o atmosfera de vacanta perfecta. Hotelul ofera vederi panoramice superbe, mancaruri delicioase autentice, o atmosfera luxoasa. Ideal pentru o vacanta exclusivista. Hotelul este situat pe o plaja cu nisip si pietris la 76 km de Aeroportul Heraklion si 69.5 km de aeroportul Chania. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Proprietatea este amplasata pe coasta de nord a insulei Creta, la 8,5 km de orasul Rethymno, 71 km de Heraklion si 69 km de orasul Chania, 76 km de Aeroportul Heraklion si 69.5 km de aeroport Chania. Hotelul este situat pe o plaja cu nisip si pietris, in frumoasele gradini tropicale, marcat de numeroase premii pentru servicii impecabile si confort. Consta intr-o cladire de 4 etaje cu 4 lifturi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit, parcare gratuita, magazine, piscine ( piscina centrala si 2 piscine in complexul de bungalouri cu apa de mare ), room service, sali de conferinta, plaja are 400 m lungime ( prosoape, sezlonguri, umbrele gratuit ), club pentru copii, loc de joaca pentru copii, meniu pentru copii, piscina pentru copii, 4 baruri, cafenea, restaurant, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice ( atat ale hotelului cat si in apropiere ), animatie si evenimente speciale.