Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort


Descriere

Fodele Beach & Water Park este un resort de 5* ce vine in intampinarea oaspetilor sai cu o arhitectura renascentista de exceptie, cu gradini luxuriante si facilitati numeroase pentru petrecerea timpului liber. Este situat la 25 km vest de Heraklion si la cativa pasi de faimoasa plaja a zonei Fodele. Activitati/Divertisment Hotelul Fodele Beach & Water Park Holiday Resort oferă, în general, oportunități incredibile și condiții ideale pe tot parcursul anului pentru mai multe activități în interior dar și în aer liber. Plaja Fodele oferă terenuri de tenis, teren de baschet, mini golf, teren de volei, fotbal pe plajă, tir cu arcul, tenis de masa, cameră pentru jocuri (biliard și multe jocuri arcade), cursuri de gimnastica in apa si jocuri cu water polo, animație – evenimente, folclor cretan/ greacă live cu dansatori, spectacol de magie, spectacol acrobatic, muzică live pop, spectacol cubanez/ brazilian.

Localizare

Hotelul Fodele Beach se află într-o locație unică, cu o priveliște uluitoare, pe plaja cu nisip fin din zona Fodele, in partea de nord a insulei Creta. Muzeul de Arheologie din Heraklion este situat la o distanta de 28 km de hotel si aeroportul – la 25 km.

Cele mai populare atractii sunt reprezentate de: El Greco Museum (2,2 km), Stadionul Pankritio (15,7 km), Stadionul Theodoros Vardinogiannis (17,3 km), Koules (17,9 km), Muzeul de Istorie a Cretei (18km), Zidurile venețiene si Muzeul de Arheologie Heraklion (18,1 km), Muzeul Bătăliei pentru Creta (18,3 km), Galeria de Artă Municipală (18,5 km), Portul Heraklion (18,6 km).

 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: acces imediat la plajă, terasă la soare, grădină, piscină în aer liber (deschisă tot anul), personal multilingv, conexiune la internet, seif, lift, parcare privata gratuita, camere pentru nefumatori, capela/altar, restaurant (à la carte şi bufet – Elia-bucătărie cretană, Ambrosia-bucătăria italiană), baruri, meniuri dietetice (la cerere), inchirieri auto, schimb valutar, receptie 24/24, camera de bagaje, serviciu de concierge, spalatorie, curatatorie, babysitting/servicii pentru copii (cost suplimentar), sali de conferinta si petreceri, magazin de cadouri si suveniruri, salon de infrumusetare, sala de fitness, spa si centru de wellness, camera de jocuri, teren de tenis, spatiu de joaca pentru copii, piscine in aer liber, internet Wi-Fi (gratuit in zonele publice).

Facilitati camera

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort este construit în stil renascentist, iar camerele în formă de bungalouri, izvorăsc din grădini de o frumusețe incomparabilă.

Cele 412 camere ale resortului sunt spatioase si decorate modern in culori luminoase. Dispun de TV LCD, telefon, aer conditionat, uscator de par, frigider, TV prin cablu, seif electronic, baie privata, facilități de baie, oglinda de mărire, prosoape de plaja, uscător de păr, menaj zilnic, mini bar reîncărcat zilnic (taxă suplimentară), spălătorie (contra cost), internet Wi-Fi la cost suplimentar (calitate excepțională prin fibră optică - liberă în anumite zone publice).

Facilitati copii

In incinta hotelului, oaspetii cei mici  au la dispozitie Kids Club (copii intre 4-12 ani), loc de joaca, piscina, jocuri video, jocuri pe plaja, program de animatie, baby sitting (la cerere, contra cost).

Prin urmare, pentru confortul și plăcerea copiilor oaspetilor exista o grădiniță bine organizată, supravegheată și un club pentru copii, cu loc de joacă și piscină, care oferă facilități excelente si activități educaționale. Copiii se pot bucura de o întreagă zi de joc, video interactiv, jocuri arcade și jocuri de plajă. În timpul verii, o echipă de profesioniști oferă facilități excelente pentru copii, activități educaționale și un program de animație. 

Activitati/Divertisment

Hotelul Fodele Beach & Water Park Holiday Resort oferă, în general, oportunități incredibile și condiții ideale pe tot parcursul anului pentru mai multe activități în interior dar și în aer liber. Plaja Fodele oferă terenuri de tenis, teren de baschet, mini golf, teren de volei, fotbal pe plajă, tir cu arcul, tenis de masa, cameră pentru jocuri (biliard și multe jocuri arcade), cursuri de gimnastica in apa si jocuri cu water polo, animație – evenimente, folclor cretan/ greacă live cu dansatori, spectacol de magie, spectacol acrobatic, muzică live pop, spectacol cubanez/ brazilian.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.