Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GALAXY VILLAS


Descriere

Aceste vile superioare cu facilități de înaltă calitate se află într-o zonă liniștită, într-un complex plăcut din Koutouloufari, un sat tradițional pitoresc, situat pe un deal, în insula Creta. Oaspeţii au la dispoziție o piscină și un bar. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! A/C 8euro/zi Seif 15 euro/saptamana

Localizare

Galaxy Villas se află la aproximativ 1 km de oraşul Hersonissos, cu plajele sale frumoase. Clubul de golf Creta este la 5 km, iar capitala Heraklion și aeroportul principal al insulei se află la 25 km.

Facilitati Hotel

Există o piscină pentru copii, precum și o zonă de luat masa în interior şi în aer liber, cu vedere liniștitoare. Oaspeții au la dispoziție o grădină cu legume organice de sezon și o zonă de picnic, unde pot degusta produse locale. Micul dejun continental este servit la cerere. Oaspeţii au la dispoziție o piscină și un bar.

Facilitati Camere

Vilele sunt confortabile şi moderne, cu decor călduros şi interior luminos. Având o arhitectură de inspiraţie locală, vilele sunt amplasate în mijlocul unor grădini naturale verzi, cu măslini, plante locale şi flori.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.