Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit in stil traditional cretan, resortul este inconjurat de o frumoasa gradina, special amenajata pentru a incanta privirile turistilor care iubesc natura.

Localizare

Hersonissos Maris este despartit de plaja de nisip de o straduta ingusta si este localizat la aproximativ 900 m de centrul statiunii si la 23 km de Aeroportul International din Heraklion. Vibrantul oras Heraklion se gaseste la maxim 25 km.

Cele mai populare puncte de atractie din zona sunt reprezentate de: Acvariul Aquaworld (1,5 km), Muzeul Folcorului Lixnostatis (3,3 km), Labyrinth Park (5,9 km), The Crete Golf Club (7,5 km), Watercity Waterpark (16,7 km), Nikos Kazantzakis Museum (34,6 km).

Facilitati hotel

Printre facilitatile hotelului se numara un restaurant principal, bar, salon TV, lounge, sala de internet, internet wireless (gratuit in zonele publice), schimb valutar, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, inchiriere de automobile (contra cost), motoscutere, doua piscine exterioare cu apa dulce, o piscina pentru copii si o piscina interioara cretana incalzita, sezlongurile si umbrelele la piscina sunt fara plata; pe plaja, se platesc suplimentar, spalatorie (cost suplimentar), business centre, receptie deschisa nonstop, sali de conferinta si petreceri, aer conditionat, magazin (in unitatea de cazare), facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa,  parcarea publica gratuit la o locatie in apropiere, personal multilingv (greaca, engleza standard, franceza, rusa, germana).

Restaurantul Alexander ofera zilnic oaspetilor mic dejun tip bufet, iar pentru pranz si cina se ofera preparate internationale si cretane. Snack Barul Thalassa pune la dispozitia turistilor mese usoare si bauturi la malul marii.

Facilitati camere

Camerele hotelului Heronissos Maris sunt elegant decorate si mobilate, luminoase, confortabile si spatioase. Toate camerele standard sunt dotate cu: baie proprie, uscator de par, aer conditionat (controlat individual), telefon direct (cost suplimentar), TV LCD (prin satelit), frigider, seiful (contra cost), room service (de la 08:00 - 21:00, cost extra), apel de trezire, balcon sau terasa cu vedere la gradina, piscina sau partial catre mare.

Activitati/Divertisment

Pentru relaxare si divertisment, oaspetii au la dispozitie urmatoarele servicii si facilitati precum: piscina interioara (deschisa in sezon), piscina in aer liber cu apa dulce (deschisa in sezon), piscina pentru copii, baie turceasca/ baie de aburi (cost suplimentar), cada cu hidromasaj/ jacuzzi (cost extra), masaj (cost suplimentar), sala de fitness (contra cost), sauna (cost suplimentar), facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), mini golf, tenis de masa (cost extra), biliard (contra cost), teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, teren de tenis (cost suplimentar).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de conferinta
Receptie 24h
Piscina interioara
Fitness
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala

Locatie