Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ikaros Beach Luxury Resort and Spa


Descriere

Construit in 1971 in stil tipic cretan si renovat complet in 2008, hotelul Ikaros Beach Luxury Resort este un complex elegant, ofera o atmosfera intima si reuseste sa multumeasca chiar si cel mai pretentios client prin serviciile oferite. Localizat in Malia, Ikaros Beach Luxury Resort & Spa ofera oaspetilor sai o plajă de nisip privată, 4 piscine şi preparate rafinate si delicioase din bucătăria grecească şi internaţională.

Localizare

Hotelul Ikaros Beach este situat in apropiere de Malia si Stalida, pe malul marii si la 34 km de orasul Heraklion. Staţiunea Malia, unde se găsesc numeroase magazine, cafenele şi restaurante, este situată la mică distanţă de mers pe jos. Aeroportul Internaţional Heraklion este situat la aproximativ 31 km de hotel. La Heraklion şi Agios Nikolaos se poate ajunge în 30 de minute de mers cu maşina.

Cele mai populare atractii sunt reprezentate de: Muzeul Folcorului Lixnostatis (3,9 km), Acvariul Aquaworld (6,2 km), Water City (7,6 km), Labyrinth Park (8,4 km), The Crete Golf Club (8,6 km).

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor acces imediat la plajă, zonă de plajă privată, terasă, grădină, restaurant principal (bufet si a la carte „Ayeri” cu specific mediteranean), snack bar, lobby bar, lounge bar, bar „Daedalos”, 4 piscine exterioare, 1 piscina interioara, magazine, rent a car, parcare, centru de conferinte (pana la 300 pers), salon TV, schimb valutar, internet-cafe (contra cost), spalatorie si curatatorie chimica, loc de joaca pentru copii, mini club (4-12 ani), serviciu de babysitting, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, personal multilingv (engleza standard, italiana, franceza, germana, rusa).

La centrul Spa turistii pot beneficia de o gamă de tratamente de lux efectuate de terapeuţi experţi.

Facilitati camere

Camerele de la Ikaros Beach sunt construite din piatră şi au vedere la mare sau la grădini. Camerele sunt spaţioase şi moderne şi includ mobilier elegant.

Toate camerele dispun de baie privata cu cada sau dus si uscator de par, TV prin satelit cu canale de muzica, aer conditionat, radio, telefon cu linie directa, serviciu de trezire, mini-bar (la cerere contra cost), set pentru ceai/cafea, seif (gratuit), internet (contra cost), halate, papuci (suite), patut pentru copii (la cerere), balcon sau terasă cu vedere la grădină sau la mare, menaj zilnic.

Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber, hotelul pune la dispozitie oaspetilor centru Spa, sauna, jacuzzi, sala fitness, teren de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, sporturi acvatice (contra cost), yoga, tir cu arcul, amfiteatru, animatie, muzica live, Aqua Park (la 4 km de hotel), Club de Golf (la 15 km de hotel), club pentru copii, animatori, teren de joacă pentru copii, inchirieri biciclete (cost suplimentar), biliard (contra cost), cameră de jocuri, teren de golf (la maxim 3 km, cost extra).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Room service
Rent-a-car
Receptie 24h
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie