Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KNOSSOS BEACH BUNGALOWS & SUITES


Descriere

Hotelul Knossos Beach este alegerea ideala pentru turistii care vor sa iti petreaca vacanta in Creta. Acesta se bucura de o pozitie privilegiata, pe plaja proprie de nisip, in statiunea Kokkini Chani. Hotelul Knossos Beach este situat pe malul marii, pe una dintre cele mai populare plaje ale Cretei, in statiunea Kokkini Chani. Cel mai apropiat aeroport international este Nikos Kazantzakis aflat la 10 km. Hotelul este situat la 12 km de portul Heraklion. Foarte bine 8.3 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Cel mai apropiat aeroport important este Aeroportul Internaţional Nikos Kazantzakis, aflat la 10 km. Hotelul este situat la 12 km de portul Heraklion.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 136 camere raspandite in bungalouri. Facilitatile hotelului sunt: 2 restaurante, 2 baruri, 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, sporturi traditionale si acvatice, sala de fitness, inchirieri biciclete, camera de jocuri, zona de joaca pentru copii.

Mini clubul pentru copii este deschis 6 zile pe saptamana si este adresat copiilor cu varsta intre 4-12 ani. Hotelul ofera: piscina pentru copii, teren de joaca, meniu special pentru copii in restaurantul principal, scaune speciale pentru copii la restaurant, baby-sitting (contra cost).

Facilitati camere

Bungalourile văruite în alb şi suitele oferă terase cu vedere spre mare si sunt răspândite în mijlocul unei frumoase gradini. Camerele au in dotare: baie cu dus sau cada, aer conditionat, TV satelit, ventilator de tavan si seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.