Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Elounda Golf&Spa Resort


Descriere

Acest hotel superb de 5* este situat de-a lungul coastei statiunii Elounda. Toate camerele au vedere la Golful Mirabello. Acest hotel oferă o gamă largă de facilități de agrement, inclusiv un teren privat de golf cu 9 găuri par-3. Hotelul ofera facilitati si servicii de calitate, astfel cei care ul vor alege vor avea parte de o experienta unica. Printre facilitatile pe care le ofera se numara: restaurante, baruri, centru SPA, piscine , magazine, sala de gimnastica, terenuri de tenis, plaja privata, foarte multe facilitati pentru copii, Activitati/Divertisment
Oaspetii cei mici dispun de urmatoarele facilitati: canale TV pentru copii, porți de siguranță pentru copiii mici, echipament de joacă pentru exterior, zonă de joacă înăuntru, club pentru copii (cost suplimentar), cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, jocuri și puzzle-uri, babysitting/servicii pentru copii (cost suplimentar). Oaspetii cei mari au la dispozitie in incinta complexului si in afara locatiei aqua park, divertisment de seară (cost suplimentar), facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare – cost suplimentar), animatori, snorkelling (cost suplimentar), scufundări (cost suplimentar), ciclism, drumeţii (cost suplimentar), caiac (cost suplimentar), inchirieri biciclete (cost suplimentar), windsurfing (cost suplimentar), tenis de masă (cost suplimentar), biliard (cost suplimentar), teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, pescuit (cost suplimentar), teren de golf (la maxim 3 km) (cost suplimentar), teren de tenis (cost suplimentar).

Localizare
Hotelul este situat la 72 km de centrul orasului Heraklion, la 71 km de aeroportul international din Heraklion, la 2 km de centrul localitatii Elounda, pe prima linie. In apropierea hotelului se gasesc urmatoarele puncte de atractie, dupa cum urmeaza: Muzeul de Arheologie (5,6 km), Biserica Panagia Kera (în Kritsa) si Lake Voulismeni (5,8 km), Spinalonga (6,2 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera oaspetilor sai restaurant a la carte si bufet, bar, bufet potrivit copiilor, snack bar, mic dejun în cameră, acces imediat la plajă, terasă la soare, zonă de plajă privată, gradina, teren de tenis, teren de golf, pescuit, biliard, tenis de masa, windsurfing, caiac, drumetii, ciclism, scufundari, snorkelling, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), sauna, sala de fitness, spa & centru de wellness (cost suplimentar), masaj (cost extra), cada cu hidromasaj (contra cost), baie turceasca/baie de aburi, zona de plaja privata, piscina interioara (deschisa tot anul), piscină de relaxare, piscină cu apă sărată, piscină încălzită, piscină cu vedere, piscină infinită, tobogan cu apă teren de joaca pentru copii.

Porto Elounda Golf&Spa Resort dispune si de cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, check-in/check-out express, recepţie deschisă nonstop, serviciu de transfer de la/ la aeroport (cost suplimentar), aer condiţionat, magazine (în unitatea de cazare), încălzire, închirieri auto, capelă/altar, camere izolate fonic, seif, lift, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, bărbier/salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv.