Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SCALA HOTEL APARTMENTS


Descriere

Scala Hotel Apartments se afla in golful pitoresc din Agia Pelagia, pe insula Creta, la doar 70 de metri de plaja cu nisip. Camerele spatioase au vedere catre gradina sau catre golf, mobilate modern pentru o sedere cat mai confortabila. Aeroportul din Heraklion se afla la aproximativ 24 km fata de proprietate. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Seif contra cost, plata se efectueaza la hotel.

Localizare

Scala Hotel Apartments se afla in golful pitoresc din Agia Pelagia, pe insula Creta, la doar 70 de metri de plaja. Fodele, locul de nastere al lui El Greco, este la 10 km, Heraklion si portul se afla la 19 km, iar aeroportul este situat la 24 km. Hotelul este la 150 de metri de stația de autobuz.

Facilitati Hotel

Terasa la soare, terasa, gradina, lounge, piscina in aer liber, sezlonguri gratuite, jacuzzi, parcare, colt WiFi gratuit. Facilitati pentru cumparaturi si divertisment se afla in imediata apropiere a locatiei.

Facilitati Camere

Aparat pentru prepararea de ceai/cafea, cada, seif, TV, aer conditionat, uscator de par, fier de calcat, chicineta, balcon, frigider, facilitati de calcat, zona de relaxare, toaleta, patio, baie, incalzire, canale prin satelit, canale prin cablu, TV cu ecran plat, pardoseala de gresie/marmura, fierbator electric, garderoba/dulap, masina de cafea, terasa, masa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.