Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Silva Beach este construit in stilul unui sat cretan, fiind recomandat celor care cauta un sejur relaxant si o atmosfera linistita. Acest hotel este recomandat familiilor cu copii dar si tinerilor care doresc sa aiba acces usor la viata de noapte animata din Hersonissos. Are o atmosfera placuta datorita arhitecturii deosebite si gradinii frumos amenajate. Hotelul ofera servicii si facilitati precum: restaurant principal, restaurant American, 3 baruri, 2 piscine exterioare (1 piscina cu apa de mare, 1 piscina cu apa dulce), centru SPA Euphoria, internet WiFi , internet corner (contra cost), inchiriere laptop, schimb valutar, spalatorie (la solicitare, contra cost) curatatorie chimica (la solicitare, contra cost) inchiriere auto. Camerele dispun de faciliatati precum: aer conditionat control individual; WiFi; mini frigider; TV LCD; DVD-player; seif (contra cost); baie (cu dus); foehn ; balcon/terasa; seif (contra cost). Facilitati copii: Pentru cei mici exista :patut (la solicitare, gratuit), scaune in restaurant, piscina (cu apa dulce).

Localizare

Hotel Silva Beach este situat pe plaja din Hersonissos, in centrul statiunii. Distanta fata de orasul Heraklion este de 29,9 km (o plimbare de 30 minute de mers cu masina). Aeroportul International se gaseste la 27 km de proprietate, iar satul Stalida de pe malul mării se află la 5 km.

Cele mai populare puncte de atractie sunt reprezentate de: Acvariul Aquaworld (1,2 km/ 15 minute de mers pe jos), Muzeul Folcorului Lixnostatis (1,2 km), Labyrinth Park (6,1 km), The Crete Golf Club (7,7 km), WaterCity Waterpark (22,1 km), Nikos Kazantzakis Museum (35,8 km).

Facilitati hotel

La Silva Beach oaspetii vor beneficia si de: restaurant principal bufet cu preparate grecesti, italienesti si internationale, restaurant cu specific mediteraneean a la carte, sushi bar, romantic bar la piscina, bar pe plaja, 2 piscine cu sezlonguri, umbrelute si prosoape, acces internet WiFi, inchiriere laptop, casa de schimb valutar, salon TV, sala gimnastica, baie de aburi, jacuzzi, sauna, amfiteatru, tenis de masa, program de animatie si divertisment, camera de bagaje, fax/copiator (cost suplimentar), inchirieri auto, schimb valutar, spalatorie (contra cost), personal multilingv (greaca, engleza standard, germana, italiana, rusa).

Facilitati camere

Camerele sunt simplu mobilate si cu bun gust, confortabile si luminoase. Spatiile de cazare dispun de: baie proprie, uscator de par, aer conditionat (control individual), acces internet Wi-Fi, TV LCD satelit, DVD player, seif (contra cost), telefon direct, mini frigider, balcoane mobilate cu vedere la gradini, la pietele mici si piscine sau cu vedere laterala la mare, patuturi pentru copii disponibile la cerere, room service (07:00 - 23:00, cost suplimentar), apel de trezire, serviciu de menaj zilnic.

Activitati/Divertisment

Oaspetii hotelului Silva Beach au la dispozitie pentru relaxare si divertisment urmataorele: trei piscine in aer liber (una cu apa sarata, una cu apa dulce si o piscina pentru copii), sezlonguri, umbrele si prosoape gratis la piscina, teren de tenis (Hardcourt/ Fast; echipament de tenis la un cost extra), polo pe apa, volei pe plaja, biliard (contra cost), darts, tenis de masa, sporturi acvatice disponibile la plaja din apropiere (care nu este operata de hotel), programe de animatie, centru SPA (cosat suplimentar), jacuzzi, sauna, baie de aburi, masaj, manichiura-pedichiura, fitness studio echipat cu 2 benzile de alergare, o bicicletă stationara si o bicicleta manuala, plaja cu pietris, nisip si stancoasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Parcare
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Schimb valutar
Restaurant
Piscina exterioara
Bar

Locatie