Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Island Hotel (Adults Only)


Descriere

The Island Hotel este locul in care inovatia si inspiratia sunt vizibile in fiecare coltisor, in fiecare spatiu decorat cu mult bun-gust, in fiecare element de design si arhitectura. Acesta este un hotel destinat in exclusivitate adultilor, ideal pentru petrecerea unei vacante romantice. Acesta este situat in fata plajei de nisip, inconjurat de gradini de flori si palmieri, la 2km de centrul statiunii Gouves, la 7km de celebra statiune Hersonissos si 500 m de statia de autobuz.

Localizare

The Island Hotel  este localizat pe plaja din Gouves, la 17 km de aeroportul din Heraklion.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant, taverna, baruri, piscine, piscina interioara cu hidromasaj “Bath House”, centru fitness, teren de tenis, teren de baschet, tenis de masa.

Facilitati camere

Hotelul este format din camere moderne si elegante, in tonuri naturale de bej, creand o atmosfera de confort si relaxare. Majoritatea ofera vedere panoramica spre Marea Egee sau gradina si au ca dotari standard: baie (open space sau inchisa), aer conditionat, telefon, frigider, seif, televizor LCD, acces internet Wi-Fi extra, halate si papuci de baie, prosoape de plaja, facilitati pentru pregatirea ceaiului/cafelei, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Camera pentru bagaje
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Sala de conferinta
Piscina interioara
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
Acces internet

Locatie