Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel renovat complet in 2015. Recomandat, servicii de calitate, locatie excelenta! Hotelul Voula este o proprietate de familie aflată într-un loc liniştit, chiar în centrul orașului Hersonissos, oferind unităţi de cazare cu aer condiționat. La numai 100 m se găsesc restaurante, baruri, magazine, precum şi plaja cu nisip. Limenas Hersonissou este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de Cluburi, Restaurante și Viaţă de noapte. Seif si prosoape la plaja contra cost. Superb 9,1 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare:
Hotelul este situat la 24 km de orasul Heraklion si la 20 km de aeroportul Heraklion.

Facilitati hotel:
Gradina, teren de golf, transfer la/ de la aeroport, schimb valutar, fax/copiator, rent a car.

Facilitati camere:
Baie proprie cu dus, frigider, televizor LCD, fierbator electric, aer conditionat, balcon sau patio.A/C contra cost, se plateste local:6 euro/camera/zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.