Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Address Dubai Marina

   Dubai, Emiratele Arabe Unite


Descriere

Address Dubai Marina este legat direct de Dubai Marina Mall.Plaja se află la doar câteva minute de mers pe jos. Există o piscină infinită la etajul 4, perfectă pentru a petrece o zi întreagă la soare, cu mese în aer liber, bar la piscină şi vedere spectaculoasă la Dubai Marina şi mai departe. Este un hotel primitor pentru familii şi oferă piscină pentru copii. Localizare:
Address Dubai Marina este legat direct de Dubai Marina Mall.Plaja se află la doar câteva minute de mers pe jos. Există o piscină infinită la etajul 4, perfectă pentru a petrece o zi întreagă la soare, cu mese în aer liber, bar la piscină şi vedere spectaculoasă la Dubai Marina . Este un hotel primitor pentru familii Nu uitati această proprietate se află la doar 10 minute de mers pe jos de Marina Beach asa ca grabitiva sa faceti o baie. Address Dubai Marina se află la 5 minute de mers cu maşina de zonele Dubai Media City, Dubai Internet City şi Zona Liberă Jebel Ali. Plajele din Golful Arabic sunt la 5 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurantul Mazina serveşte o varietate de preparate asiatice, arabe şi europene. Acest restaurant este deschis pe tot parcursul zilei şi oferă vedere impresionantă la portul de agrement.
Cu o atmosferă distinctă, Nezesaussi Grill este locul unde puteţi viziona toate evenimentele sportive importante. Bucuraţi-vă de preparate originale excelente, alături de o selecţie de bere, în cel mai nou centru sportiv din Dubai. Pentru viaţa de noapte există Shades; amenajat în jurul unei piscine infinite, acest lounge chill out oferă preparate inovatoare în aer liber, inspirate din bucătăria mediteraneană şi din Orientul Îndepărtat.Se asigură room service nonstop ,WiFi gratuit inclus.

La centrul spa este disponibilă o gamă largă de tratamente faciale şi corporale realizate cu uleiuri naturale. Centrul modern de fitness oferă saună, antrenori personali calificaţi şi băi cu aburi. Pentru oaspeţii mai tineri, clubul Qix Kids oferă o gamă largă de activităţi de divertisment şi educaţionale, cum ar fi PlayStation, pereţi de escaladă, jucării şi lucru manual. De asemenea, există un program zilnic de filme, povestiri, dans şi muzică.