Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fairmont Bab Al Bahr


Descriere

Această proprietate situată pe malul apei pune la dispoziție o plajă privată cu nisip alb, un centru de fitness cu piscină în aer liber și o cadă spa cu apă rece.

Localizare

Hotelul este situat la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina de Centrul de expoziții național din Abu Dhabi și de centrul comercial Abu Dhabi Mall și la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional din Abu Dhabi. Centrul comercial Marina Mall se află la 25 km, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer gratuit.

Facilitati Hotel

Restaurantele de la Fairmont Bab Al Bahr oferă o varietate mare de preparate internaționale. Oaspeții pot savura o masă copioasă la Marco Pierre White Steakhouse & Grill sau o shisha la Shisha Terrace care se află pe plajă.

Facilitati Camere

Toate unităţile de cazare au design frumos, în stil modern și camere şi băi mari. Multe dintre camere beneficiază de vedere la riviera din Abu Dhabi şi la Marea Moschee Sheikh Zayed.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.