Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Tulip Media Hotel


Descriere

Golden Tulip Media este un hotel de 4 stele situat la 5 minute de mers pe jos de staţia de metrou Dubai Internet City şi lângă zonele Dubai Internet City, Dubai Media City şi Knowledge Village. CINA DE REVELION ESTE INCLUSA IN PRET!

Localizare

Hotelul Golden Tulip Media se află în apropiere de diverse centre comerciale renumite, iar Mall of the Emirates este la 6 km.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziţie o piscină, saună, cadă cu hidromasaj, centru de fitness cu echipament cardiovascular, centru spa cu servicii de masaj şi baie de aburi. Printre alte facilităţi se numără o cameră de rugăciune, facilităţi de banchet, săli de conferinţe, centru de afaceri şi room service disponibil nonstop.

Oaspeţii pot lua masa la Restaurantul Symphony care oferă preparate din diverse bucătării realizate cu ingrediente proaspete de sezon. Cafeneaua Ristretto serveşte cafea proaspătă.

Facilitati Camere

Suitele în sistem self-catering ale Hotelului Golden Tulip Media au decor modern, smart TV IP full HD cu ecran de 40 inch şi media hub. Au şi o baie spaţioasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.