Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MILLENNIUM PLAZA HOTEL


Descriere

Hotelul Millennium Plaza este situat pe autostrada Sheikh Zayed Road, în districtul financiar din Dubai. Pune la dispoziție camere moderne, spațioase și piscină în aer liber. Stația de metrou Emirates Towers se află chiar în fața proprietății și oferă acces facil la multe locuri de interes.

Localizare:
Dubai World Trade Centre se află la 15 minute de mers pe jos de Millennium Plaza Hotel, iar centrul comercial Dubai Mall, la numai 5 minute de mers cu maşina.

Facilitati hotel:
Hotelul Millenium Plaza dispune de: o piscină în aer liber, sala de gimnastică, serviciu de închirieri auto, room service, serviciu de spălătorie. Trade Centre 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de afaceri, viaţă de noapte și cumpărături de mărci de lux.

Facilitati camere:
Camerele de la Millennium Plaza au aer condiţionat, zonă de relaxare cu TV cu ecran plat, minibar si baie spaţioasă cu duş separat şi cadă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.