Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick Hotel Jumeirah Beach


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat la câțiva pași de plajele Golfului Persic, Mövenpick Jumeirah Beach este un hotel elegant și modern, de 5 stele, situat în zona rezidențială Jumeirah Beach, unde există o varietate de facilități de luat masa și de agrement. Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de wellness și un bar pe plaja publică Jumeirah. Se oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Compulsory New Year Gala Dinner on 31.12.2022. CINA DE REVELION OBLIGATORIE 335 EUR/ ADULT SI 175 EUR/ COPIL!!!

Localizare

Este amplasat pe litoralul Jumeirah, la cateva minute de mers cu masina pana la cele mai renumite centre comerciale din Dubai.

Facilitati Hotel

Hotelul Movenpick Jumeirah Beach 5* ofera oaspetilor sai restaurant, sushi bar, vinoteca, cafenea, bar, Internet Wi-Fi (in locurile publice).
Hotelul ofera gratuit sala de fitness, sauna, baie cu aburi, piscina «infinity»;contra cost: masaj si SPA. 
 Vis-a-vis de hotel se afla plaja publica (neamenajata) cu nisip Jumeirah Beach Residence. Hotelul ofera geanta, prosop, umbrela, sticla de apa. La piscina: prosoape, sezlonguri, umbrele - gratuit. 

Facilitati Camere

Camerele hotelului sunt dotate cu TV, radio, telefon, seif, internet, baie cu  foehn, halat, papuci, set pentru ceai si cafea, apa (gratuit), mini bar (contra cost), Aer Conditionat, balcon, room service (24 ore).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.