Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Raffles Dubai


Descriere

Raffles Dubai este un punct de atracţie uimitor al oraşului Dubai, fiind inspirat de marile piramide din Egipt. Acest hotel premiat oferă acces WiFi gratuit în camere și are o piscină în aer liber și un centru spa mare.

Localizare

Aeroportul Internațional Dubai este situat la 15 minute cu mașina.

Facilitati Hotel

Centrul spa de la Raffles oferă un meniu pentru relaxare şi revigorare și include saune şi camere cu aburi. De asemenea, hotelul are o piscină în aer liber şi o sală de fitness mare.

Oaspeţii pot alege dintr-o gamă variată de preparate culinare internaţionale la cele 7 localuri ale hotelului Raffles, printre care se numără restaurantul japonez premiat TOMO şi Raffles Salon, care oferă ceaiul tradiţional de după-amiază.

Aproape de Raffles Dubai există numeroase opţiuni de cumpărături, cum ar fi centrul comercial Wafi de lângă hotel, unul dintre cele mai exclusiviste din Dubai.

Facilitati Camere

Camerele de la Raffles Dubai sunt decorate cu ornamente realizate manual şi cu materiale luxoase și au un balcon privat mare, cu vedere la orizontul oraşului Dubai. Toate unităţile sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar şi baie luxoasă. Sistemul digital interactiv din cameră le permite oaspeţilor să acceseze şi să gestioneze toate facilităţile prin intermediul televizorului sau al unui iPad. Toate camerele beneficiază de servicii de majordom.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.