Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crowne Plaza Jumeirah Dubai


Descriere

Hotelul Ramada Jumeirah, modern și elegant, oferă piscină pe acoperiș cu șezlonguri și vedere superbă la oraș. Hotelul are o gamă de facilități, de la pub scoțian tradițional la club cu DJ permanent. Centrul comercial Al Ghazal este la 3 minute de mers pe jos.

Localizare

Hotelul Ramada Jumeirah este situat in zona Bur Dubai, pe Al Mina Road, in apropiere de Sheikh Zayed Road, Jumeirah si World Trade Centre, la 18 km de aeroport.

Facilitati Hotel

Hotelul Ramada Jumeirah oferă piscină pe acoperiș cu șezlonguri și vedere superbă la oraș, serviciu gratuit de transfer la centrele comerciale din Dubai și plaja Jumeirah, centrul spa, sala de sport dotată cu echipament ultramodern, Atrium Café, restaurant mediteranean, restaurant asiatic și bar la piscină. Bur Dubai este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de deşert, vizitare și afaceri.

Facilitati Camere

Camerele sunt echipate cu: aer conditionat, telefon, TV satelit, iPod docking station și aparat de ceai/cafea., mini bar cu plata, seif si acces la internet contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.