Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada Hotel & Suites by Wyndham JBR (ex. Hawthorn Suites)


Descriere

Hawthorn Hotel&Suites by Wyndham este un hotel nou construit, amplasat in complexul Jumeraih Beach Residence. Unitatea este clasificata la 4*, oferind confort si relaxare celor care doresc sa se bucure de camere si apartamente spatioase, dotate cu chicineta. Hotelul se adreseaza atat celor care isi doresc o vacanta in familie, o evadare romantica sau persoanelor care calatoresc in interes de afaceri, oaspetii putandu-se bucura de conditiile unei sederi perfecte.

Localizare
Hawthorn Hotel&Suites by Wyndham  este situat in minunatul complex  Jumeraih  Beach Residence, la cativa pasi fata de faimoasele plaje cu nisip din Jumeraih Beach. In imediata apropiere se afla mai multe  restaurante, cafenele  si  mall-uri, unde se regasesc  cele mai cunoscute branduri din lume. Hotelul se afla in proximitatea  principalelor atractii si obiective ale orasului: la cateva minute de mers pe jos  fata de Plaja  Jumeraih  si Dubai Marina Mall, la 5 minute de mers cu masina fata de Media City si Internet City, la 20 de minute distanta fata de Burj Khalifa si in apropierea  centrului commercial- IBN Battuta Mall- cel mai mare mall tematic din lume. La o distanta  mica fata de Mall of the Emirates, cel mai  mare mall din Orientul Mijlociu, unde este amenajata cea mai mare partie de ski acoperita din lume.

Facilitati hotel
Hotelul ofera oaspetilor cele mai bune facilitati, avand piscina in aer liber, terasa, sala de fitness, sali de conferinte si evenimente. Parcarea  este gratuita la fata locului, iar accesul WIFI este disponibil gratuit in intreg hotelul. Oaspetii au posibilitatea de a servi micul dejun continental atat in camera cat si in restaurantul `Flavours`, gratuit. Hawthorn Hotel&Suites by  Wyndham ofera si alte servicii precum: room service disponibil non stop, schimb valutar, camera de bagaje, serviciu de concierge, serviciu zilnic de menaj,  seif, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, camere de familie, lift, zona pentru fumători.

Facilitati camere
Cu un design atragator si plin de culoare, aproape fiecare camera are vedere panoramica. Chicineta ofera un plus de confort, fiind  complet  echipata cu tot ceea ce este necesar atat pentru  gătit cat și pentru servirea mesei. Camerele dispun de spatiu pentru  relaxare si servit masa, mini frigider, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea ceai/cafea. Acestea sunt dotate cu  birou, fier de calcat, uscator de par, TV cu ecran plat, telefon, avand grup sanitar propriu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere nefumatori
Camere familii
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Lift
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie