Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Mouradi Palm Marina


Descriere

Acces internet Wi-Fi gratuit

Aqua Park-ul „Aqua Palace”

Terenul de golf „El Kantaoui

Facilități pentru copii: Kids Club și Teenagers Club

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

El Mouradi Palm Marina a fost deschis în anul 1995 și se întinde pe o suprafață de 35.000 mp. Anual au loc renovări parțiale.



Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi gratuit

Aqua Park-ul „Aqua Palace”

Terenul de golf „El Kantaoui

Facilități pentru copii: Kids Club și Teeagers Club

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

Mic dejun, prânz și cină tip bufet

Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale

Acces internet Wi-Fi, masaj, saună, sală de fitness, hammam, aerobic, bridge, darts, jocuri de societate, tir cu arcul, mini-golf, teren de tenis, teren de basket, volei pe plajă, sporturi nautice nemotorizate: windsurfing, hidrobiciclete



Locatia

El Mouradi Palm Marina este amplasat la o distanță de 12 km de centrul orașului Sousse, la 30 km de Aeroportul din Monastir, la 37 km de Aeroportul din Enfidha și la 145 km de Aeroportul din Tunis. La o distanță de 4 km se află portul de agrement Port El Kantaoui, terenul de golf „El Kantaoui” cu 36 de găuri, Aqua Park-ul „Aqua Palace” și un parc de distracţii.



Soare si mare

Plajă proprie; Piscină exterioară - 3.200 mp, piscină exterioară pentru copii - 100 mp, piscină interioară - 500 mp; Șezlonguri, umbrele și saltele gratuite atât la plajă, cât și la piscină; Prosoape – contra cost.



Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet „Maritime”; Restaurante a la carte:Bellevue”, pizzerie „Belle Etoile”, pe plajă „Beau Rivage”; Baruri: Corail” Bar, „Grand Bleu Piano Bar, Pool Bar, „Sirocco” Disco, Moorish Coffee.



Sport și relaxare

Centru SPA: baie turcească, scrub, tratamente corporale și faciale, salon de înfrumusețare, masaj, saună, sală de fitness, hammam, aerobic; jocuri video, biliard, bridge, darts, jocuri de societate, tir cu arcul, mini-golf, teren de tenis, teren de basket, volei pe plajă, echitație, plimbări cu cămila, sporturi nautice: windsurfing, hidrobiciclete, jet ski, water ski, kayak, canoe, catamaran, scuba diving.



Facilități pentru copii

Kids Club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani), Teeagers Club, spațiu de joacă, activități pentru copii, mini-disco, pătuț, babysitter (contra cost).



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi, masaj, saună, sală de fitness, hammam, aerobic, bridge, darts, jocuri de societate, tir cu arcul, mini-golf, teren de tenis, teren de basket, volei pe plajă, sporturi nautice nemotorizate: windsurfing, hidrobiciclete.



Facilități contra cost

Centru SPA: baie turcească, scrub, tratamente corporale și faciale, salon de înfrumusețare; jocuri video, biliard, nocturnă teren de tenis, echitație, plimbări cu cămila, sporturi acvatice motorizate: jet ski, water ski, kayak, canoe, catamaran, scuba diving.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 387 de camere, distribuite astfel:

346 camere standard - cca. 25-30 mp;

32 suite Junior - cca. 35 mp;

9 suite Senior - cca. 55 mp;

2 apartamente - cca. 50 mp.

Dotări camere: baie cu duș, uscător de păr, aer condiționat, TV satelit, telefon, acces internet Wi-Fi, mini-bar, seif, balcon / terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.