Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hasdrubal Thalassa & SPA Hammamet


Descriere

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului

Terenurile de golf „Yasmine” și „Citrus

Recomandat pentru adulți


Descriere hotel

Hasdrubal Thalassa & SPA este un hotel de cinci stele situat în stațiunea Yasmine Hammamet. Acesta este situat pe prima linie de la mare și este înconjurat de grădini luxuriante.



Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului

Terenurile de golf „Yasmine” și „Citrus

Recomandat pentru adulți



Regim de masă

FB:

Mic dejun, prânz și cină tip bufet



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanță de 15 km de stațiunea Hammamet, la 70 km de Aeroportul din Tunis și la 90 km de Aeroportul din Monastir.



Soare si mare

Plajă proprie cu nisip; Piscină exterioară – 800 mp, piscină interioară cu apă de mare, piscină exterioară cu apă de mare; Șezlonguri, saltele și umbrele gratuite atât la plajă, cât și la piscină. Prosoape – contra cost.



Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet „La Topaze”; Restaurante a la carte cu specific:Le Gourmet” internațional, „L` Olivier” tunisian, „Il Delfino” italian, „Le Venus” dietetic; Baruri: Le Cafe Maure”, „La Cascade” Pool Bar, „La Brise” Beach Bar, Pool Bar, „Le Rendez-vous” Piano Bar, „Le Blue Moon” Disco.



Sport și relaxare

Centru Thalassoterapie & SPA – 5.500 mp: piscină interioară cu apă de mare, piscină exterioară cu apă de mare, cabine cu hidromasaj, masaje, salon de înfrumusețare, coafor, hammam, saună, SPA privat; sală de fitness, biliard, bridge, terenuri de tenis.



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului, sală de fitness, bridge, terenuri de tenis.



Facilități contra cost

Centru Thalassoterapie & SPA – 5.500 mp: piscină interioară cu apă de mare, piscină exterioară cu apă de mare, cabine cu hidromasaj, masaje, salon de înfrumusețare, coafor, hammam, saună, SPA privat; biliard, sală de conferințe.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de următoarele tipuri de cameră:

Suite Junior – cca. 73 mp, pat dublu sau două paturi twin, living, acces direct la piscină;

Suite Ambasador – cca. 120 mp, două camere cu paturi duble, living;

Suite Prestige – cca. 130 mp, două camere cu paturi duble, două băi, living;

Vilă Presidential – cca. 1.542 mp, cinci dormitoare, living, zonă de luat masa, birou, piscină exterioară, piscină interioară, hammam.


Dotări camere: baie cu cadă / duș, uscător de păr, halate și papuci de baie, produse cosmetice, aer condiționat, seif, mini-bar, TV, telefon, acces internet Wi-Fi, facilități ceai / cafea, balcon.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.