Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Selection Kantaoui Bay


Descriere

Iberostar Selection Kantaoui Bay este un hotel ce isi intampina oaspetii intr-un ambient de lux, punand la dispozitie toate serviciile si facilitatile necesare unei vacante de vis. Cu o pozitionare excelenta catre mare si o multime de optiuni de distractie, hotelul propune clientilor sai o experienta ce greu va fi uitata.

Localizare

Hotelul este situat in orasul Sousse, din Tunisia, pe malul Marii Mediterane la 13 kilometri de centrul orasului si la circa 30 de kilometri de aeroport.

In apropiere pot fi gasite diverse restaurante si cafenele, centre comerciale, terenuri de golf, portul El Kantaoui la aproximativ 3 kilometri si Muzeul de Arheologie la circa 13 kilometri.

Plaja

Hotelul dispune de zona de plaja amenjata cu sezlonguri, umbrele pentru soare si facilitati pentru sporturi nautice.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele servicii si facilitati: zona de plaja, o piscina interioara si 2 exterioare cu sezlonguri, umbrele pentru plaja, jacuzzi si pool bar, acces gratuit la internet prin wifi, un centru spa, sala de fitness, sali pentru conferinte si intalniri de afaceri, teren de golf, 3 restaurante cu meniu Italian, local si oriental, 3 baruri, spectacole de divertisment si un club de noapte.

Facilitati camere

Iberostar Selection Kantaoui Bay detine 358 de camere elegante si spatioase ce dispun de balcon si sunt dotate cu tv, aer conditionat, telefon, seif, minibar, baie cu dus si uscator de par.

Facilitati pentru copii

Pentru cei mici hotelul ofera diverse workshopuri educative si spectacole de divertisment.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Camera pentru bagaje
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Lux