Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Kantaoui Bay


Descriere

LOCALIZARE
Iberostar Kantaoui Bay este un hotel situat in orasul Sousse, Tunisia. Fiind localizat direct pe plaja, se afla la 32 km de Aeroportul Monastir. Medina este la 12 km de hotel, Portul El Kantaoui - la 3 km.

FACILITATI
Plaja: oaspetii au acces direct la plaja.
Piscine: piscina cu sezlonguri si umbrele de soare.
Wi-Fi: se ofera acces la Wi-Fi in toate zonele hotelului.
Wellness: jacuzzi, sauna, baie turceasca, zona de relaxare, masaje.
Divertisment: biliard, ping-pong, darts, spectacole de animatie zilnice de seara, muzica live, lectii de dans, polo pe apa.

RESTAURANT
Hotelul dispune de 3 restaurante (Raihan Tunisian Restaurant, Narcisse Restaurant, Italian restaurant), care servesc mancaruri din bucataria tunisiana, asiatica si italiana, si de 5 baruri (Lounge Bar, Lobby Bar, Pool Bar, Sun Terrace, Beach Restaurant and Bar).

CAMERE
Portofoliul hotelului este constituit din 358 de camere. Toate unitatile de cazare sunt dotate cu balcon, aer conditionat, uscator de par, facilitati pentru pregatirea ceaiului si cafelei, TV prin satelit

DOUBLE GARDEN VIEW - vedere la gradina;
DOUBLE SEA VIEW - vedere la mare;
JUNIOR SUITE;
FAMILY;
SENIOR SUITE.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.