Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LTI Bellevue Park


Descriere

Acces internet Wi-Fi

Centru de Wellness „Orchide SPA Bellevue Park

Terenul de golf „El Kantaoui

Aqua Park-ul „Aqua Palace

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Hotel Bellevue Park este situat pe malul Mării Mediterane, la o distanță de 2 km de portul de agrement „Port El Kantaoui. Ultima renovare a avut loc în anul 2017.



Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi

Centru de Wellness „Orchide SPA Bellevue Park

Terenul de golf „El Kantaoui

Aqua Park-ul „Aqua Palace

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

Ultra All Inclusive:

Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

Restaurantele á la carte: o cină gratuită pe sejur cu rezervare în prealabil

Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale

Mini-bar alimentat cu băuturi răcoritoare în ziua sosirii

Acces internet Wi-Fi, sală de fitness, aerobic, step, gimnastică, aqua-gym, jacuzzi, polo pe apă, tenis de masă, biliard, darts, boccia, tir cu arcul, teren de tenis, teren de volei, volei pe plajă, program de animație



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanţă de 35 km de Aeroportul din Monastir, la 40 km de Aeroportul din Enfidha şi la 139 km de Aeroportul din Tunis. În apropierea hotelului se află terenul de golf „El Kantaoui” cu 36 de găuri, Aqua Park-ul „Aqua Palace” şi un parc de distracții.



Soare si mare

Plajă proprie cu nisip; Piscină exterioară Relax, piscină exterioară pentru copii, piscină interioară; Șezlonguri, saltele, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet „Grenadier”, Snack Restaurant; Restaurante a la carte:Le Laurier” oriental, mediteranean; Baruri: Jasmin” Lobby Bar, Pool Bar, „Cafe Maure” Shisha Bar.



Sport și relaxare

Centru SPA „Orchide”: masaje, hammam, baie cu aburi, tratamente faciale și corporale, coafor, manichiură, pedichiură; sală de fitness, aerobic, step, gimnastică, aqua-gym, jacuzzi, polo pe apă, jocuri video, tenis de masă, biliard, darts, boccia, tir cu arcul, teren de tenis, teren de volei, volei pe plajă, program de animație, echitație, teren de golf, sporturi nautice: surfing, catamaran, water ski, parasailing, hidrobicicletă, jet ski, banana, diving.



Facilități pentru copii

Mini Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-7 ani), Kids Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani), Teen Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 13-17 ani), program de animație, meniu în restaurant, scaune înalte în restaurante, pătuț, babysitter (contra cost).



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi, sală de fitness, aerobic, step, gimnastică, aqua-gym, jacuzzi, polo pe apă, tenis de masă, biliard, darts, boccia, tir cu arcul, teren de tenis, teren de volei, volei pe plajă, program de animație.



Facilități contra cost

Centru SPA „Orchide”: masaje, hammam, baie cu aburi, tratamente faciale și corporale, coafor, manichiură, pedichiură; jocuri video, lecții de tenis, săli de conferință, servicii de spălătorie, servicii medicale, echipament teren de tenis, închiriere mașini, magazin, echitație, teren de golf în apropiere, sporturi nautice: surfing, catamaran, water ski, parasailing, hidrobicicletă, jet ski, banana, diving.



Bine de stiut

Hotelul dispune de facilități pentru persoanele cu dizabilități.

Sunt disponibile camere interconectate.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 387 camere, distribuite astfel:

302 camere Standard – cca. 35 mp, două paturi twin, pat twin sau canapea extensibilă;

8 Suite Junior – cca. 40 mp, pat dublu sau două paturi twin, pat twin sau canapea extensibilă;

24 camere Quadruple – cca. 40-56 mp, pat dublu sau două paturi twin, pat twin sau canapea extensibilă;

24 Suite Senior – cca. 56 mp, două camere: pat dublu și două paturi twin sau canapea extensibilă;

29 camere Familiale – cca. 75 mp, două camere: pat dublu și două paturi twin sau canapea extensibilă.

Dotări camere: baie cu cadă, uscător de păr, produse cosmetice, aer condiționat, TV, telefon, acces internet Wi-Fi, mini-bar, seif, camere fumători / nefumători, balcon.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.