Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marhaba Royal Salem


Descriere

Acces internet Wi-Fi

Piscină exterioară cu tobogane

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Marhaba Royal Salem este un hotel de patru stele deschis în anul 1996. Resortul a fost inaugurat în perioada 2008-2013.



Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi

Piscină exterioară cu tobogane

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

Mic dejun, prânz și cină tip bufet

Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale

Acces internet Wi-Fi, sală de fitness, aerobic, aqua-gym, polo pe apă, pistă de alergare, tenis de masă, darts, boccia, tir cu arcul, mini golf, teren de basket, teren de volei, teren de mini fotbal, teren de tenis, volei pe plajă, sporturi nautice nemotorizate



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanță de 3 km de centrul stațiunii Sousse, la 5 km de centrul stațiunii Port El Kantaoui, la 22 km de Aeroportul din Monastir și la 45 km de Aeroportul din Enfidha.



Soare si mare

Plajă proprie cu nisip;

Piscină exterioară cu tobogane, piscină exterioară cu apă sărată, piscine exterioară, piscină exterioară pentru copii, piscină interioară;

Șezlonguri, saltele și umbrele gratuite atât la plajă, cât și la piscină. Prosoape – contra cost.



Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet, Snack Restaurant, „La Pergola” Snack Bar;

Baruri: Lobby Bar, „The Box” Lounge Bar, „Absolut Salem” Bar, „Oxygen Salem” Pool Bar, „Slidy Aqua Park” Bar, „Sol Y Sombra” Beach Bar, Moorisch Cafe.



Sport și relaxare

Sală de fitness, aerobic, aqua-gym, polo pe apă, hammam, saună, baie turcească, masaje, jacuzzi, coafor, pistă de alergare, biliard, tenis de masă, darts, boccia, tir cu arcul, mini golf, teren de basket, teren de volei, teren de mini fotbal, teren de tenis, volei pe plajă, sporturi nautice nemotorizate și motorizate: ski nautic, banana, parasailing.



Facilități pentru copii

Kids Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), spațiu de joacă.



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi, sală de fitness, aerobic, aqua-gym, polo pe apă, pistă de alergare, tenis de masă, darts, boccia, tir cu arcul, mini golf, teren de basket, teren de volei, teren de mini fotbal, teren de tenis, volei pe plajă, sporturi nautice nemotorizate.



Facilități contra cost

Hammam, saună, baie turcească, masaje, jacuzzi, coafor, seif la recepție, biliard, săli de conferință, servicii medicale, servicii de spălătorie, magazine, sporturi nautice motorizate: ski nautic, banana, parasailing.



Bine de stiut

Hotelul dispune de facilități pentru persoanele cu dizabilități.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 316 camere.

Dotări camere: baie cu cadă / duș, uscător de păr, aer condiționat, mini-bar (contra cost), TV, telefon, balcon / terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.