Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Medina Belisaire & Thalasso


Descriere

Localizare: Complexul hotelier este situat la 200 m de plaja nisipoasă, la cca 700 m de Medina și la 85 km de aeroportul internațional din Monastir, fiind situat chiar în Yasmine Hammamet. Terenurile de golf ”Yasmine” și ”Citrus” sunt situate la 5 km distanță de hotel. Hotelul este recomandat tuturor categoriilor de vârstă, mai ales familiilor cu copii. Facilitatile camerelor: Hotelul construit în 2002 și dotat cu ascensoare, prezintă 276 camere duble moderne dispunând de: A/C, seif, uscător de păr, TV-satelit, mini-bar, telefon, baie cu duș, baie, seif si balcon sau terasă. Există și camere pentru persoane cu dizabilități.

Localizare

Complexul hotelier este situat la 200 m de plaja privata cu nisip fin, la cca 700 m de Medina și la 85 km de aeroportul internațional din Monastir, fiind situat chiar în Yasmine Hammamet. Terenurile de golf ”Yasmine” și ”Citrus” sunt situate la 5 km distanță de hotel.
Hotelul este recomandat tuturor categoriilor de vârstă, mai ales familiilor cu copii.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie urmatoarele servicii si facilitati: zona de plaja privata cu sezlonguri, umbrele pentru soare, magazine de suveniruri și artizanat, 3 restaurante, 3 baruri, cafenea maură, centru de thalassoterapie, casă de schimb valutar, curăţătorie, 3 săli de conferinţe.  
 

Sport si agrement

 Două terenuri de tenis (supliment pentru nocturnă), aerobic, tir cu arcul, darts, masă de tenis, volei, mini-golf, sală de fitness, saună, hammam, masaj, centru nautic, hidrobiciclete, ski nautic, plimbări cu banana și surfing.
 

Piscina

Piscină interioara si o piscină exterioara deservită de o frumoasă terasă dotată cu șezlonguri și umbrele.
 

Facilitati copii

 Piscină, teren de joacă, mini-club pentru cei cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani, programe de animație.
 

Facilitati camere

Toate cele 276 camere ale hotelului sunt decorate modern, dispun  de A/C, seif, uscător de păr, TV-satelit, mini-bar, telefon, baie cu duș, seif si au balcon sau terasă. Există și camere pentru persoane cu dizabilități.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )